IX сезон безкоштовних екскурсій в Івано-Франківську не відбудеться

У зв'язку з несприятливою епідеміологічною ситуацією, викликаною поширенням на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, IX сезон безкоштовних екскурсій в Івано-Франківську не відбудеться.

Нагадаємо, що відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 20 травня 2020 р. № 392 (зі змінами) на період дії карантину, зокрема, забороняється:

"проведення масових (культурних, розважальних, спортивних, соціальних, релігійних, рекламних та інших) заходів, крім проведення кінопоказів у приміщеннях кінотеатрів та заходів закладами культури, за участю більше однієї особи на 5 кв. метрів площі будівлі або території (якщо захід проводиться на відкритому повітрі), де проводиться захід. Організатор заходу відповідальний за дотримання фізичної дистанції між учасниками не менше ніж 1,5 метра".

З 1 липня в Україні діє оновлений тимчасовий стандарт організації протиепідемічних заходів під час проведення культурно-мистецьких заходів на період карантину. Ознайомитись з вимогами можна за посиланням: https://bit.ly/3eIamPv.

Водночас повідомляємо, що рівень захворюваності в Івано-Франківській області контрольований, запрошуємо на літнй відпочинок у Карпати.

Варіанти дозвілля можна знайти за посиланням: http://iftourism.com/weekends.